Despre LivratAzi

Revoluția livrarilor in Aceeasi Zi.

Livrare azi cand vrei tu.

Livrare precisa la ora la care doresti.

 

 

Acum ai cea mai rapida companie de curierat cu activitate in București și Ilfov, experții livrărilor în aceeași zi LivratAzi.roAcum ai servicii de curierat cu livrare în aceeași zi către toate județele din sudul și centrul țării, cu plecare din București prin LivratAzi.ro.

 

 

LivratAzi.ro a dezvoltat un sistem combinat de transport cu biciclete, autoturisme si vanuri pentru a putea deservi atât clienții care doresc expedierea de plicuri, de colete de mici și mari dimensiuni dar și clienții care expediază paleți cu marfă.

Oferim servicii de curierat premium de o calitate ireproșabilă datorita sistemului de management și control, datorită curierilor noștri bine educați, ce activează în interesul clienților, buni cunoscători a necesităților clienților.

Ne adresăm clienților persoane fizice și juridice care doresc să expedieze acte urgent la parteneri, la Judecătorii, la Tribunal, la companii și persoane fizice. Ne adresăm persoanelor fizice care expediază colete sau trebuie să ridice colete. Ne adresăm magazinelor online care doresc livrări în aceeași zi. Ne adresăm companiilor care doresc distribuție zilnică de marfă în magazine sau la client.

Ne adresăm companiilor din București și Ilfov care doresc să expedieze marfă prin curier cu livrare în aceeași zi în județele din sud și centru – Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Olt, Prahova, Vâlcea, Vrancea, Teleorman, Tulcea.

LivratAzi.ro oferă servicii dedicate, soluții logistice personalizate pentru diferite industrii, expediții legale pentru executori, livrare flori, livrări probe medicale, livrare torturi, livrare cadouri, livrări cu ramburs pentru ecommerce, distribuție marfa zilnic, etc

Vă invităm să ne contactați și să punem împreună bazele unui parteneriat de care să fim cu toții mândri și mulțumiți!

 

Suntem rețeaua ta locală de curierat!