Despre LivratAzi

Revoluția livrarilor in Aceeasi Zi.

Livrare precisa azi cand vrei tu.

 

 

Acum ai cea mai rapida companie de curierat cu activitate in București și Ilfov, experții livrărilor în aceeași zi LivratAzi.ro

 

LivratAzi.ro a dezvoltat un sistem combinat de transport rapid cu pedestri, biciclete, autoturisme si vanuri pentru a putea deservi atât clienții care doresc expedierea de plicuri, de colete de mici și mari dimensiuni dar și clienții care expediază paleți cu marfă.

Oferim servicii de curierat premium de o calitate ireproșabilă datorita sistemului de management și control, datorită curierilor noștri bine educați, ce activează în interesul clienților, buni cunoscători a necesităților clienților.

 

Aratam respect, apreciere si consideratie fata de clienti, colaboratori si parteneri si facem totul cu pasiune, entuziasm si energie.

Ne adresăm clienților persoane fizice și juridice care doresc să expedieze acte urgent la parteneri, la Judecătorii, la Tribunal, la companii și persoane fizice.

Ne adresăm persoanelor fizice care expediază colete sau trebuie să ridice colete. Ne adresăm magazinelor online care doresc livrări în aceeași zi.

Ne adresăm companiilor care doresc distribuție zilnică de marfă în magazine sau la client.

Ne adresăm companiilor din București și Ilfov care doresc să expedieze marfă prin curier cu livrare în aceeași zi în județele din sud și centru – Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Olt, Prahova, Vâlcea, Vrancea, Teleorman, Tulcea.

LivratAzi.ro oferă servicii de transport dedicate, soluții logistice personalizate pentru diferite industrii, distribuție marfa zilnic, livrări cu ramburs pentru ecommerce,  expediții legale pentru executori, livrare colete, livrare plicuri, livrare flori, livrări probe medicale, livrare torturi, livrare cadouri, etc

Vă invităm să ne contactați și să punem împreună bazele unui parteneriat de care să fim cu toții mândri și mulțumiți!

 

Tinem legatura pentru curierat!