eMAG pune taxă pe plata ramburs chiar înainte de Black Friday 2019

eMAG pune taxă pe plata ramburs chiar înainte de Black Friday 2019

„eMAG a introdus o taxă pentru cei care decid să achite comenzile prin plata ramburs. Măsura vine chiar înainte de Black Friday 2019.
eMAG pune taxă pe plata ramburs chiar înainte de Black Friday 2019

În încercarea de a încuraja plățile cu cardul, și de a descuraja plata ramburs, eMAG a luat o măsură care, cel mai probabil, îi va nemulțumi pe cei obișnuiți să opteze pentru plata la curier pentru comenzile lor.

Vestea vine de la mobilissimo.ro, iar această taxă a fost descoperită de către cititorii site-ului. În momentul în care utilizatorii trimit comanda din coș și ajung la secțiunea de ”Detalii comandă”, unde trebuie să aleagă adresa și modalitatea de livrare, dar și modalitatea de plată.

Care e taxa de ramburs la eMAG înainte de Black Friday

În dreptul rubricii ”Plata ramburs”, eMAG afișează acum următorul mesaj: ”Ramburs la curier – Aceasta metoda de plata poate presupune costuri suplimentare. Plata online cu cardul este gratuita”. După bifarea opțiunii, textul se schimbă în ”Taxa pentru procesarea platii la livrare: 5 Lei. Plateste cu cardul online si evita costurile suplimentare. Vei plati in momentul in care comanda va fi livrata”. Prețul produsului este apoi actualizat.”