Livrare a 2a zi curier cu livrare în următoarea zi în București și Ilfov

 

Expeditia mea trebuie sa ajunga la destinatie a2a zi !

Fie ca faci comanda telefonic sau online, daca alegi serviciul a2a zi preluam expedierea in trei ore de la efectuarea comenzii si a2a zi lucratoare efectuam livrarea.
Este foarte important pentru succesul livrarii noastre sa treci expeditorul si destinatarul pe plic/colet, sa te asiguri ca adresa destinatarului este buna si ca ai un numar valid de telefon al destinatarului.Timpul de asteptare pentru preluare sau livrare este de maximum 10 minute. Timpul de asteptare reprezinta timpul maxim de stationare dedicat de curier în vederea ridicarii sau livrarii expedierii, calculat din momentul în care curierul s-a prezentat la expeditor/destinatar.
Serviciul beneficiaza de plati in cont colector.

 

Expeditia mea trebuie sa ajunga la destinatie a2a zi  la prima ora ! – va recomandam serviciul curierat livrare express 4 Ore – 30,00ron/expediere.

 

Program Lucru:

Luni – Vineri 9h – 17h30

In afara programului standard 9h-17h30 va rugam sa folositi pentru comenzi formularul online si adresa de email.

 

Limitari ale serviciului a2a zi.

LivratAzi.ro îsi rezerva dreptul de a nu asigura serviciul de curierat a2a zi, cu obligatia de a informa clientul despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în urmatoarele conditii:

  • conditii meteorologice nefavorabile, independente de vointa companiei, cum ar fi, dar fara a se limita la: ceata, viscol, înzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod portocaliu, cod rosu, polei pe partea carosabila, drumuri închise si/ sau impracticabile etc.;
  • numar mare de comenzi înregistrate si aflate în operare;
  • volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistica existenta, din cauza unor situatii deosebite sau perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fara a se limita la: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 martie etc.

Transportul de curierat rapid include un drum cautare, telefon catre destinatar, confirmare de primire,

 

 

Greutate
București
Ilfov
0-1 kg
cu sau fara ramburs
15 RON
30 RON
0-1 kg
între 3 - 10 expedieri / zi
9 RON
9 RON
Kg suplimentar: 1,50ron/kg;
Ramburs: 8,00ron/ex;
Taxa suplimentară Ilfov: 15,00 ron;
TVA nu este inclus. Neplătitori TVA.