4 Ore curierat livrare în aceeași zi, 4 ore în București și Ilfov

„Expeditia mea trebuie sa ajunga la destinatie azi in cursul zilei” – va recomandam serviciul curierat livrare express in aceeasi zi in 4 Ore.

Preluam expedierea in 45min de la efectuarea comenzii si in 4 Ore suntem la destinatie.

Este foarte important pentru succesul livrarii noastre scierea expeditorului si a destinatarului pe plic/colet, a adreselor corecte si a unui numar valid de telefon al destinatarului. Transportul de curierat rapid include un singur drum cautare, telefon catre destinatar, confirmare de primire,

Timpul de așteptare pentru preluare sau livrare este de maximum 10 minute. Timpul de așteptare reprezintă timpul maxim de staționare dedicat de curier în vederea ridicării sau livrării expedierii, calculat din momentul în care curierul s-a prezentat la expeditor/destinatar.

Colectare

Colectare zilnica prin curier, in interval orar fix, de plicuri si colete, din diverse puncte de ridicare din Bucuresti si Ilfov (2-150puncte)  si livrare grupata la adresa indicata in intervalul orar stabilit.

 

Program lucru standard:

Luni – Vineri 9h00 – 17h30, Sambata 9h00-12h30

Luni-Duminica in afara programului – Livrare directa 1Ora – 65,00 ron/primul kg, Comenzi doar online,email.

 

Limitări ale serviciului 4 Ore

LivratAzi.ro își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de curierat 4 Ore, cu obligația de a informa clientul despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

  • condiții meteorologice nefavorabile, independente de voința companiei, cum ar fi, dar fără a se limita la: ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod portocaliu, cod roșu, polei pe partea carosabilă, drumuri închise și/ sau impracticabile etc.;
  • număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, din cauza unor situații deosebite sau perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion, Paște, 1 si 8 martie etc.

 

Greutate
București
Ilfov
0-1 kg
cu sau fara ramburs
35 RON
50 RON
0-1 kg
între 5 - 10 expedieri / zi
17,50 RON
25 RON
Kg suplimentar: 2,00ron/kg;
Ramburs: 8,00ron/ex;
Taxa suplimentară Ilfov: 15,00 ron;
TVA nu este inclus. Neplătitori TVA.