4 Ore curierat livrare în aceeași zi, 4 ore în București și Ilfov

„Expeditia mea trebuie sa ajunga la destinatie azi in cursul zilei” – atunci va recomandam serviciul curierat livrare express in aceeasi zi in 4 Ore.

Fie ca faci comanda telefonic sau online, daca alegi serviciul 4 Ore preluam expedierea in 45min de la efectuarea comenzii si in 4 Ore suntem la destinatie.

Este foarte important pentru succesul livrarii noastre sa treci expeditorul si destinatarul pe colet, sa te asiguri ca adresa destinatarului este buna si ca ai un numar valid de telefon al destinatarului.

Timpul de așteptare pentru preluare sau livrare este de maximum 10 minute. Timpul de așteptare reprezintă timpul maxim de staționare dedicat de curier în vederea ridicării sau livrării expedierii, calculat din momentul în care curierul s-a prezentat la expeditor/destinatar.

 

Colectare

Colectare zilnica prin curier, in interval orar fix, de plicuri si colete, din diverse puncte de ridicare din Bucuresti si Ilfov (2-150puncte)  si livrare grupata la adresa indicata in intervalul orar stabilit.

 

Program Lucru:

Luni – Vineri 9h – 17h30

In afara programului standard se executa doar LivratAzi 1 Ora Luni-Duminica 8h-21h

In afara programului standard 9h-17h30 va rugam sa folositi pentru comenzi formularul online si adresa de email.

Limitări ale serviciului 4 Ore

LivratAzi.ro își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de curierat 4 Ore, cu obligația de a informa clientul despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

  • condiții meteorologice nefavorabile, independente de voința companiei, cum ar fi, dar fără a se limita la: ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod portocaliu, cod roșu, polei pe partea carosabilă, drumuri închise și/ sau impracticabile etc.;
  • număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, din cauza unor situații deosebite sau perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion, Paște, 1 si 8 martie etc.

Transportul de curierat rapid include un drum cautare, telefon catre destinatar, confirmare de primire,

Pentru expedieri bulk multiple prin LivratAzi.ro Curierat Bucuresti :

LivratAzi 4 Ore Bucuresti intre 3ex – 10ex / zi  –  20,00 ron/exp/0-1kg.
LivratAzi 4 Ore Bucuresti peste 10ex / zi          – 18,00 ron/exp/0-1kg.

Greutate
București
Ilfov
0-1 kg
cu sau fara ramburs
30 RON
45 RON
0-1 kg
între 3 - 10 expedieri / zi
25 RON
25 RON
Kg suplimentar: 1,50ron/kg;
Ramburs: 8,00ron/ex;
Taxa suplimentară Ilfov: 15,00 ron;
TVA nu este inclus. Neplătitori TVA.