Distribuție marfă transport în regim express cu livrare în aceeași zi în București și Ilfov

Dai comanda Azi si marfa ta ajunge Azi la clienti si in magazinele tale !

Suntem o firma in plina expansiune si asiguram celor interesati posibilitatea de a avea un transport rapid al marfurilor in regim express cu livrare in aceeasi zi.

Transport Urgent Marfa   – in categoria de marfuri generale intra majoritatea marfurilor care nu necesita nici un fel de conditii speciale pe durata transportului,manipularii sau depozitarii acestui tip de produs si poate fii transportat fara restrictii pe orice ruta interna.

Transmiteti comenzile pe mail, ordine de ridicare si livrare, ore de ridicare si livrare, cantitati, persoane de contact si soferii nostrii se prezinta la ridicare.

 

Colectare

Colectare zilnica prin curier, in interval orar fix, de colete marfa,retururi,etc, din diverse puncte de ridicare din Bucuresti si Ilfov (2-50puncte)  si livrare grupata la adresa indicata in intervalul orar stabilit.

 

Beneficii cheie:

Procedura de expediere marfa simplificata.

Pentru partea de distribuţie, transport, livrare şi personal, costurile Dvs. sunt mai mici.

Reţeaua devine mai flexibilǎ şi vǎ bucuraţi de utilizarea mai multor resurse.

Calitatea produselor şi a serviciilor faţǎ de clienţi creşte, ca de altfel şi profitabilitatea.

Management de proiect.

Suntem în legǎtura permanenta cu Clientul, operam modificari si ajustari in timp real, prin care aducem Valoare Adǎugatǎ.

 

Transport Marfa Temperatura Controlata – tip de marfa care trebuie transportata la un regim de temperatura controlata intre 0 grade C si +25 grade C nefiind necesara inghetarea acesteia doar refrigerarea. In categoria marfuri perisabile se incadreaza marfurie de tip foods,si marfurile alimentare,dulciuri,legume,fructe,peste,carne ,preparate din carne,produse din industria farmaceutica.

 

Asiguram preluarea de transporturi si livrarea in aceeasi zi in/din Bucuresti, Ilfov, Pitesti, Constanta, Galati, Brasov,  Buzau, Focsani, Braila,Calarasi, Targoviste, Giurgiu, Slobozia,Craiova, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Alexandria, Ramnicu Valcea.