Transport Medical cu temperatura controlata Controlam temperatura pentru ca orice transport medical sa ajunga in stare identica cu cea de la plecare

 

Transport Pharma – servicii profesionale de transport frigorific cu temperatura controlata si consultanta de specialitate pentru transporturile ce necesita conditii speciale de livrare.

Controlam temperatura pentru ca orice transport medical sa ajunga in stare identica cu cea de la plecare indiferent ca transportam: medicamente, probe. culturi, analize sau alte produse ce necesita o temperatura controlata de transport si depozitare.

Transport de marfa din industria farma care necesita transport cu auto special agreate de autoriitatile europene,transporturi de medicamentre,vaccinuri,transfuzii toate aceste necesita masini termo cu temperature de transport intre +2 +8 grade sau +15+25 grade Celsius sau transport urgent in genti termoizolante.

Oferim transporturi incepand de la 100kg la 1,5 t, cu dube si dube frigo cu temperatura controlata

 

Aparatura medicala.

Folosim cele mai performante modele de lazi frigorifice electrice, lazi frigorifice portabile cu compresor cu alimentare electrica auto si dubite cu temperatura controlata 2-8 grd.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la Transportul  medical cu temperatura controlata va rugam sa ne contactati.